🔐 Zonă securizată pentru afaceri locale
Autentificare client
Administrează profilul afacerii tale, fotografiile, promovarea și modificările trimise spre aprobare.
Accesul este asociat unei afaceri verificate. Modificările devin publice numai după aprobare.
